Over

De Wereld Op Mijn Bord

Genieten van de wereldkeuken in een ontspannen sfeer waarin plezier maken centraal staat.

WIE BEN IK?

 

Veroniek Jacobs, gehuwd met Marco Iacovella en mama van Dilana en Leander. Ik grijp ieder moment om te genieten van het leven en heb een enorme passie voor koken, want voor mij is lekker eten & drinken één van de zaken die me diep gelukkig kunnen maken. Voor ik kindjes had, heb ik de wereld rond gereisd, van Thailand, Bali of Birma, naar Australië, Nieuw - Zeeland, en Zuid-Amerika (Cuba, Costa Rica, ...). Afrika, Mozambique & Zanzibar hoorden er ook bij, en zowat heel Italië, Frankrijk, en Spanje...inclusief Turkije.

 

Elk land, regio, streek zit ergens in mijn hart en ziel opgeborgen en kan er nooit meer uit. Vooral de smaken, geuren & kleuren die met liefde werden opgediend blijven me eeuwig bij. Zelf heb ik een voorliefde voor de natuur, koken doe ik zoveel mogelijk met groenten & fruit uit de tuin, paddestoelen & noten uit het bos en kwalitatief vlees en vis. En uiteraard kan de Italiaanse keuken mijn hartje bekoren aangezien, zoals de familienaam het verklapt, mijn echtgenoot van Italiaanse orgine is.

 

PROGRAMMA VAN DE AVOND

 

Groepen tot max 10 personen. Onze workshops worden 's avonds gegeven maar kunnen op aanvraag voor bijvoorbeeld teambuildings overdag gehouden worden.

 

Hoe verloopt een workshop ?

Eerst ontvangst met aperitief, dan bespreken we het menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) en we verdelen de taken. Nadien eten we gezellig samen.

 

Duur workshop? +/- 3.5 uur.

START 18.00u

EINDE 22.00u

 

Optioneel serveren we aangepaste wijnen/dranken die perfect samengaan met de gerechten.

 

De keukenschorten en afwas zijn voor ons.

 

Missie is geslaagd als iedereen ontspannen, voldaan en boordevol inspiratie naar huis terugkeert.

 

Wat mag je verwachten?

 

  • Kookles + receptenbundel
  • Lekker eten en drinken
  • Genieten van het leven en de diversiteit van de wereldkeuken

 

Wat mag je niet verwachten?

 

  • Moleculaire keuken
  • Veel eindeloos detailwerk
  • Moelijk repliceerbaar

 

 

Copyright © All Rights Reserved